top of page

Foretaksinformasjon
815289242, BREIDABLIKK TRUDVANG AS

Kontaktdetaljer:
Trudvanggaten 
2450 Rena
Norge

Trudvang Apartment Hotel - Et sted for enkel og rask overnatting.

Ved booking av rom over lengre tid (2 dager og utover) vaskes rommet på et intervall av 5. dager såfremt ikke annet er avtalt på forhånd.


Produktinformasjon og pris

Produktinformasjon
Overnattingsstedet leier ut enkelrom og dobbeltrom av høy standard til en rimelig pris. Dette skjer automatisk ved at du får tilsendt en kode via sms og epost som du kan benytte på rommet ditt under hele oppholdet.

Priser
Prisen varierer fra opphold til opphold og dag til dag. Se webside for kontinuerlig oppdaterte priser.

Forbehold
Vi tar forbehold om eventuelle trykkfeil når det gjelder pris og annen informasjon om varer/tjenestene på siden. Ta kontakt med oss hvis du har spørsmål. Vi ønsker å gi deg god hjelp og en vellykket handel!

Salgs- og leveringsbetingelser, leveranse og frakt.
Det sendes ut en sms og epost med kode mellom kl 12:00 og kl 15:00 på innsjekkdato. Varen leveres umiddelbart etter at betalingen er gjennomført. Dette gjøres ved at en epost sendes til deg med en kvittering for oppholdet. Denne kvittering er et bevis på at du som gjest har fått reservert et rom for oppgitt tidsperiode, og har derfor krav på overnatting i gitte periode.

Betaling
Vi krever betaling for varen fra det tidspunkt den blir sendt fra oss til kunden.

Personopplysninger
Breidablikk Trudvang AS behandler persondata ifølge Lov om Personopplysninger. Opplysninger som kan knyttes til deg som person vil aldri bli gjort tilgjengelig for andre virksomheter eller bli koblet med andre eksterne register.

Kortinformasjon
Når du handler hos Breidablikk Trudvang AS blir betalingen behandlet av dibs.no.  Dette er en sikker elektronisk betalingsløsning for Visa og MasterCard/ Eurocard. All kortinformasjon blir oppbevart i henhold til kortselskapenes regelverk.

Rutiner for retur av varer:

Avbestilling
Om du skulle ønske å avbestille oppholdet vil et ekspedisjonsgebyr tilsvarende 20% av oppholdet bli trukket av tilbakebetalingen, såfremt ikke reservasjon mot avbestilling er betalt på forhånd (200 NOK per dag per døgn). Avbestillingen må gjøres minimum 2 dager før oppholdet starter.

Reklamasjon
Dersom det foreligger en feil eller mangel ved varen, må du innen rimelig tid etter at du oppdaget den, gi Breidablikk Trudvang AS skriftlig melding (e-post eller brev) om at du vil påberope deg feilen/mangelen. Breidablikk Trudvang AS vil da gi deg informasjon om hva du skal gjøre videre. Reglene om reklamasjon finnes i Lov om forbrukerkjøp (forbrukerkjøpsloven).

Angrerett
Det foreligger ingen angrerett i henhold til angrerettloven om reise og opphold.

Garanti
Det foreligger en garanti i henhold til norsk lov om reise og hotellopphold.

Merking med logo
Brukerstedet skal merke nettbutikken tydelig med aktuelle logoer for Visa, MasterCard, Verified by Visa, MasterCard SecureCode. Logoene skal komme til syne på Brukerstedets førsteside, samt i forbindelse med betalingen. Logoene skal ha pekere til www.visa.no og www.mastercard.no. 

Alkohol og medbrakte varer
Det er ikke tillatt å nyte alkohol på hotellets fellesområder.

Husregler
Det er ikke tillatt å slippe andre personer inn på hotellet eller rommet enn de som er oppført som beboere på rommet. Om det er spesielle behov for dette skal dette avtales med hotellet på forhånd.  Det er ikke tillatt med festing på rom eller i fellesarealer. Hotellets fellesområder er videoovervåket.

bottom of page